BEAT IT!

Lør 3. mars kl. 13 og 15: Beat it! – Musikken, dansen og livet til Michael Jackson

Tradisjonen tro, er den siste konserten i vår serie med klassisk musikk, en «moderne klassiker», denne gangen Michael Jackson! Vi tar dere med på en reise gjennom musikken, dansen og livet til legenden. Vi har fått med oss et knippe dyktige artister på en konsert full av fantastiske melodier og fengende rytmer. På programmet står en rekke av hans aller best kjente låter som vil danne en flott hitparade! I tilknytning til låtene har vi også flettet inn kjente norske barnesanger og gjenkjennelige situasjoner som vi synes gir nytt liv til Jacksonsangene.

Fredrik Otterstad, sang, Ulf Nilsen, sang/piano, Jon Stieng, gitar, Ellen Brekken, bass, Martin Ulvin, slagverk. Gjester: Asker dans- og ballettskole v/Malin Isaksen

Fredrik Otterstad, sang

Ulf Nilsen, sang og piano

Jon Stieng, el-gitar

Ellen Brekken, bass

Martin Ulvin, slagverk