Lør 3. nov kl. 13 og 15: PETER OG ULVEN – MUSIKALSK EVENTYR

Vi får høre den spennende historien om Peter og ulven fortalt i ord og toner. Den russiske komponisten Sergej Prokofjev ble så begeistret for denne historien at han laget et eventyr i musikk. Den tapre fuglen blir spilt av fløyten, den stakkars anden av oboen, katten av klarinetten, bestefaren av fagotten, den stygge ulven av hornet, jegerne av slagverket og den kloke Peter av fiolinen.

Bjarne Magnus Jensen, fiolin, Ole Christian Haagenrud, piano, Trond Magne Brekka, fløyte, Lena Brandvoll, obo, Ingeborg Moe, klarinett, Frode Carlsen, fagott, Tone Langsrud, horn, Martin Ulvin, slagverk

Bjarne Magnus Jensen, fiolin

Ole Christian Haagenrud, piano

Trond Magne Brekka, fløyte

Lena Brandvoll, obo

Ingeborg Moe, klarinett

Frode Carlsen, fagott

Tone Langsrud, horn

Martin Ulvin, slagverk