Elton Johns brillefine hitparade!

ELTON JOHNS BRILLEFINE HITPARADE!

piumozzo_eltonjohn

LØRDAG 16. MARS KL. 13 OG 15

Tradisjonen tro, presenterer vi på den siste konserten i hver sesong en «moderne klassiker». På programmet har vi tidligere hatt Beatles, ABBA, Michael Jackson og Elvis, og denne gangen presenterer vi Elton John!

På programmet står en rekke av Elton Johns aller beste låter som vil danne en BRILLEFIN HITPARADE! Vi har også denne gangen fått med oss barne- og ungdomsdansere som skaper ekstra liv på scenen.

MEDVIRKENDE: Øystein Fevang, sang og piano, Erik Wenberg Jacobsen, sang, Thorbjørn Raae, gitar, Henrik Hilmersen: bass og Leif Ovesen, trommer. Og ikke minst: Aspirantkompaniet fra Asker dans- og ballettskole v/Marianne Schwarz og Malin S. Isaksen

Øystein Fevang

Øystein Fevang

Øystein Fevang er er fast dirigent for Oslo Filharmoniske Kor, og var også frem til desember 2006 dirigent for kammerkoret Ensemble 96. Han er utdannet sanger og dirigent og har vært vært solist med en rekke kor og orkestre. Øystein Fevang er en ettertraktet seminarerholder i inn og utland. Han er nå lektor i direksjon ved Rud videregående skoles musikklinje. For platen Immortal Nystedt med Ensemble 96, utgitt på musikkmerket 2L, var Fevang nominert til Grammy-prisen i klassen Best Choral Performance for 2006. Platen var også nominert i kategorien Best Surround Album. I 2007 mottok Øystein Fevang, sammen med Ensemble 96, Korprisen 2007. Fra 2009 har Fevang vært sterkt engasjert i etablering av kulturarenaen Gamlehorten Gjestegård i Horten. På denne konserten får vi oppleve ham som Elton John.

Elvis3
CIMG1142

Barne- og ungdomsdansere fra Asker dans- og ballettskole

Dansere fra Asker dans- og ballettskole har tidligere vært med oss både på vår Michael Jackson konsert og Elvis konsert. Asker dans- og ballettskole ble startet av Marianne Schwarz og Veslemøy Ellefsen i 1988 og tilbyr undervisning i danselek, klassisk ballet, moderne dans, jazzdans/funk, musikaldans, hip hop, breakdance, pilates og yoga. Lærer er Malin Schanett Isaksen, som også har koreografert og innstudert dansene. Se også www.askerdansogballett.no

Rediger

Pius Hjørne