Dyrenes Karneval

LØR 8. FEB kl. 13 og 15: DYRENES KARNEVAL – 20-års jubileumskonsert

På denne konsertdagen inviteres barna (og de voksne som vil!) til å kle seg ut som dyr. Den franske komponisten Camille Saint-Saëns skrev musikkstykket «Dyrenes karneval» til et karneval i 1886. Nå, 134 år etter stykket ble skrevet, lager vi feststemning med musikk og dyrekarneval i Lille Sal!

Denne konserten markerer også at Oslo Konserthus, Eline Hjelle, Gunnar Petersen-Øverleir og Pingvinen Piu har ønsket rundt 30.000 store og små publikummere velkommen til over 220 konserter i Barnas Konserthusserie i Lille Sal gjennom 20 år!

  • Haldor Mæland, klaver
  • Ole Christian Haagenrud, klaver
  • Randi Slåttsveen Glaser, fløyte
  • Ingeborg Moe, klarinett
  • Ragnar Heyerdahl, fiolin
  • Vegard Johnsen, fiolin
  • Bendik Foss, bratsj
  • Hans Josef Groh, cello
  • Kenneth Ryland, kontrabass
  • David Timme, slagverk