Lør 7/3: Elvis, en reise gjennom musikken og livet til kongen av Rock’n Roll

skrift_elvisElvis, en reise gjennom musikken og livet til kongen av Rock’n Roll

LØRDAG 7. MARS KL. 12 OG 14

Tradisjonen tro inneholder den siste konserten i hver sesong en ”moderne klassiker”, denne gangen Elvis! Vi får være med på en reise gjennom Elvis’ liv og på programmet står en rekke av hans aller best kjente låter som vil danne en flott hitparade. Vi har også fått med oss jazzdanselever fra Asker dans- og ballettskole som vil danse for oss.

Fredrik Otterstad, sang,  Jon Stieng, elgitar, Ulf Nilsen, piano, Aslak Rakli Hartberg, bass, Martin Ulvin, slagverk, Jazzdanselever fra Asker dans- og ballettskole

Musikerne

Fredrik050504penga

Fredrik Otterstad, sang og bass

Fredrik er Sølvguttenes kunstneriske og daglige leder fra 2008. Han har deltatt på 17 konserter i serien, bl.a. «Tryllefløyten» i november 2013 og «Den STORE konserten» i Store Sal januar 2014. Han sang tidligere i mannskoret Gli Scapoli og var delvis vokalist i popgruppen State. Han er en av Oslos travleste musikere når det gjelder konsertering og har også medvirket på utallige CD-utgivelser både som sanger og musiker.

12_Ulf_Nilsen

Ulf Nilsen, sang og klaver

Ulf Nilsen er et nytt og spennende bekjentskap i Barnas Konserthusserie. Han utdannet organist fra Norges Musikkhøgskole. Han er organist i Lovisenberg kirke i Oslo. Han driver også konsertvirksomhet og er spesielt kjent for å være en dyktig improvsatør, både innen jazz og klassisk musikk, og da på piano, cembalo eller orgel. Han er mye brukt både som solist og akkompagnatør.

Jon Stieng jan. 2014

Jon Stieng, gitar

Jon Stieng har spilt gitar siden han var 10 år, og fikk sin første elgitar da han var 12. De siste årene har han bygd sine egne gitarer. Siden 2000 har han spilt i popgruppen Minor Majority som han har gitt ut 6 album med. Han har også turnert i Norge og store deler av Europa med totalt ca. 700-800 konserter. Han var nominert til Spellemannsprisen 2002 for platen «If I told you were beautiful» og vant Spellemannsprisen i 2007 for platen «Reasons to hang around». Han har laget musikk til 2 kortfilmer + NRK Drama TV-serien «Brødre», samt lydboken «Bildet av Dorian Gray» av Oscar Wilde.

Aslak

Aslak Rakli Hartberg

Aslak, også kjent som Alis, er rapper og kontrabassist og var frontfigur i det norske  hiphop-bandet Klovner i Kamp som han fikk Spelemannsprisen med i 2001. I 2005 komponerte han musikken til TV-serien «Gutta Boys» for NRK som ble Emmy-nominert i USA. Året etter komponerte han all musikken til Norges Oscar-bidrag, «Tatt av kvinnen». I 2009 vant han Kanonprisen for beste filmmusikk under KOsmorama internasjonale filmfestival. Hartberg spiller nå i rockebandet Yoga Fire.

475115_423873437644882_687123921_o

Martin Ulvin, slagverk

Martin har vært med i Barnas Konserthusserie ved to tidligere anledninger, på forestillingen «Den lille prinsen» i september 2008, og «Smile» i september 2013. Han er en dyktig slagverker med masse kreativitet og energi som smitter over på både medspillere og publikum! For tiden er han student på Norges Musikkhøgskole, turnerer i inn- og utland, samt spiller med sangeren Amina Sewali og leder bandet Mothman. Han har tidligere også jobbet med musikere som bl.a. Bugge Wesseltoft, Hilmar Jensson og Steve Reich.

Barnedansere fra Asker dans- og ballettskole

Asker dans- og ballettskole ble startet av Marianne Schwarz og Veslemøy Ellefsen i 1988 og tilbyr undervisning i danselek, klassisk ballet, moderne dans, jazzdans/funk, musikaldans, hip hop, breakdance, pilates og yoga. På denne konserten medvirker 14 elever i alderen 10-13 år. De viser to koreografier i Jazzdans-stil. Deres lærer er Malin Schanett Isaksen, som også har koreografert og innstudert dansene. Se også www.askerdansogballett.no.

Askerdans 1

Askerdans 3

Askerdans 2

Etterpåstoff

Elvis1 Elvis2 Elvis3 Elvis4 Elvis5  Elvis7  Elvis9 Elvis10      Elvis6Elvis8