Pius hjørne

Som mange av dere allerede vet, er jeg maskot for Barnas Konserthusserie. Jeg ble spesialsydd til den aller første konserten i serien, lørdag 16. september 2000, så nå i høst er jeg endelig tenåring! Eline som leder Barnas Konserthussserie kalte meg Piu fordi jeg er så glad i musikk at jeg alltid roper «mer, mer!» når noen spiller og synger levende musikk. Piu er nemlig et italiensk musikkuttrykk som betyr «mer»!

Nå som jeg har fått egen nettside og det blir enda mer aktivitet rundt Barnas Konserthusserie, har jeg også tatt med etternavnet mitt, Mosso. Nå heter nettsiden akkurat det samme som meg, altså Piu Mosso, som betyr «mer bevegelse».

Piu-3

Jeg er så glad i musikk at jeg har vært med på absolutt ALLE de 214 konsertene til nå og der har jeg møtt over 30.000 publikummere! Jeg står alltid foran på scenen så jeg kan se dere i publikum ekstra godt underveis. Og selv om jeg ikke har vært med på noen andre konsertserier, så tror jeg dere må være det aller beste konsertpublikummet i Oslo! Dere er alltid så ivrig med på det som skjer, enten med klapping av rytmer, sang, dans eller andre ting som musikerne vil ha dere med på!

Av og til tar musikerne meg med også, så jeg har både danset og vært med på skuespill! Og når konsertene er slutt tar Eline meg alltid med ut i gangen slik at jeg kan si morna og de barna som vil kan hilse på meg eller gi meg klem. Det liker jeg veldig godt:)

Og nå gleder jeg meg til å ha mitt eget hjørne på nettsiden der jeg har lagt ut min egen PIU-QUIZ og PIUS LYTTETIPS!

Velkommen til Pius hjørne!

Hilsen Piu