Queen – helt konge!

11. mars 2017 kl. 12 og 14
QUEEN – HELT KONGE!

Tradisjonen tro, presenterer vi på den siste konserten i hver sesong en «moderne klassiker». På programmet har vi tidligere hatt Beatles, ABBA, Michael Jackson, Elvis og Elton John og denne gangen presenterer vi det britiske rockebandet Queen som hadde sin storhetstid på 1970- og 80-tallet.

Vi har fått med oss dyktige artister som skal lage en konsert med fantastiske melodier og fengende rytmer. Vi skal bli bedre kjent med Queen og på programmet står en rekke av bandets aller best kjente låter som vil danne en flott hitparade. Vi har også denne gangen fått med oss barne- og ungdomsdansere som vil skape litt ekstra liv på scenen.

Medvirkende: Øystein Fevang: klaver og sang, Erik Wenberg Jacobsen: sang, Johanna Dahl Bryne: sang, Pål A. Johansen: sang, Eva Melby: sang, Torbjørn Raae: gitar, Richard Max: gitar, Henrik Hilmersen: bass, Leif Ovesen: trommer, korister fra Oslo Filharmoniske Kor og dansere fra Asker dans- og balettskole.

MEDVIRKENDE

Øystein Fevang, klaver og sang

Øystein Fevang er er fast dirigent for Oslo Filharmoniske Kor, og var også frem til desember 2006 dirigent for kammerkoret Ensemble 96. Han er utdannet sanger og dirigent og regnes som en av norges ledende kordirigenter.

For platen Immortal Nystedt med Ensemble 96, utgitt på musikkmerket 2L, var Fevang nominert til Grammy-prisen i klassen Best Choral Performance for 2006.  I 2007 mottok Øystein Fevang, sammen med Ensemble 96, Korprisen 2007, og i 2015 ble han av Horten Rotary utnevnt til «Paul Harris Fellow», for sin samfunnsmessige innsats innen kultur.

Øystein Fevang er en svoren Queen-fan, og står bak Norges største og eldste Queen-show; «We will rock you! – a Queen tribute». Fevang har tidligere vært med i Barnas Konserthusserie i rollen som Elton John.

Sopranen Eva Melby møter vi som Montserra Caballe i duetten «Barcelona».

Johanna Dahl Bryne, også kalt «Kruttønna fra Lommedalen».

Erik Wenberg Jacobsen er kanskje mest kjent fra bl.a. hovedrollen Jean Valjean i Les Miserables både på Trøndelag Teater og Oslo Nye Teater. Men han kan også sin Queen, og du får høre ham i bl.a. We are the champions og Barcelona  -duetten.

Trommeslager Leif Ovesen, gitarist Torbjørn Raae og bassist Henrik Hilmersen kan sin Queen.

Dansere fra Asker dans- og ballettskole

Dansere fra Asker dans- og ballettskole har tidligere vært med oss både på vår Michael Jackson konsert, Elvis konsert og Elton John konsert. Asker dans- og ballettskole ble startet av Marianne Schwarz og Veslemøy Ellefsen i 1988 og tilbyr undervisning i danselek, klassisk ballet, moderne dans, jazzdans/funk, musikaldans, hip hop, breakdance, pilates og yoga.

Lærer er Malin Schanett Isaksen, som også har koreografert og innstudert dansene. Se også www.askerdansogballett.no

Etterpåstoff