Barnas nyttårskonsert Tryllefløyten

Tryllefløyten lørdag 11. januar 2020

Wolfgang Amadeus Mozart er kanskje den største komponist som noen gang har levd. Da han var 7 år hadde han allerede rukket å bli en berømt komponist og pianist. Vi skal synge hans kjente melodi til ”Kom mai du skjønne milde”, samt få høre musikken han skrev da han var barn. Og ikke minst skal vi få høre fra den spennende historien om prins Tamino og prinsesse Pamina fra operaen Tryllefløyten! Vi vil også få møte Mozart som liten gutt i sandkassen og som litt større gutt som spiller baklengs på pianoet!

Haldor

HALDOR MÆLAND, piano

Mæland har studert ved Rogaland musikkonservatorium, Hochschule für Musik und Theater Hannover og Norges Musikkhøgskole hvor han hadde sin diplomeksamen i 1986. Han debuterte i Universitetets Aula i 1987. Han har vært solist med en rekke orkestre og korps, og gitt solokonserter i Norge, Sverige og Tyskland. Mæland har også vært på jevnlige turneer for Rikskonsertene. Han er nå førsteamanuensis i akkompagnement ved Norges musikkhøgskole. Han har vært med i Barnas Konserthusserie siden høsten 2002 og har deltatt på hele 30 konserter i serien! På denne konserten møter du Haldor som Mozart i sandkassen og han vil også spille piano baklengs!

Randi

RANDI SLÅTTSVEEN GLASER, fløyte

Randi Slåttsveen Glaser kommer fra Dokka og har spilt fløyte siden hun var 9 år. Hun har vært med i Barnas Konserthusserie 10 ganger tidligere. Hun har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og ble tildelt praksisplass i Oslo Filharmoniske orkester som en del av sitt hovedfag. Hun har vært fast ansatt fløytist i Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo siden 2006, og er aktiv solist og kammermusiker ved siden av sin fulltidsjobb.

Katharina

KATHARINA KOCKUM, sang

Katharina er sopran og operautdannet. Hun har tidligere deltatt på 7 konserter i serien vår. Hun er aktiv både i operaoppsetninger og konserter og kom som 1 av 8 nordiske sangere videre til finalen i Wagner-selskapets konkurranse i Göteborg våren 2013.

HAAKON HILLE HUSTAD, sang

Haakon Hille Hustad er en svært allsidig bassbaryton med lang solist- og ensembleerfaring. Han startet sin musikerkarriere som sopransolist i Sølvguttene. Haakon synger jevnlig i flere av Norges profesjonelle ensembler, og han er i tillegg regelmessig solist med landets ledende orkestre.