Tryllefløyten

Tryllefløyten lørdag 17. september 2016

Wolfgang Amadeus Mozart er kanskje den største komponist som noen gang har levd. Da han var 7 år hadde han allerede rukket å bli en berømt komponist og pianist. Vi skal synge hans kjente melodi til ”Kom mai du skjønne milde”, samt få høre musikken han skrev da han var barn. Og ikke minst skal vi få høre fra den spennende historien om prins Tamino og prinsesse Pamina fra operaen Tryllefløyten! Vi vil også få møte Mozart som liten gutt i sandkassen og som litt større gutt som spiller baklengs på pianoet!

Haldor

HALDOR MÆLAND, piano

Haldor er førsteamanuensis i akkompagnement ved Norges Musikkhøgskole og pianolærer på musikklinjen ved Ski videregående skole. Han har vært med i Barnas Konserthusserie siden høsten 2002 og har deltatt på hele 30 konserter i serien! På denne konserten møter du Haldor som Mozart i sandkassen og han vil også spille piano baklengs!

Randi

RANDI SLÅTTSVEEN GLASER, fløyte

Randi har vært med i serien 9 ganger tidligere, første gang i 2006. Hun er ansatt som fløytist ved Forsvarets Stabsmusikkorps i Oslo og er aktiv som kammermusiker og solist.

Katharina

KATHARINA KOCKUM, sang

Katharina er sopran og operautdannet. Hun har tidligere deltatt på 7 konserter i serien vår. Hun er aktiv både i operaoppsetninger og konserter og kom som 1 av 8 nordiske sangere videre til finalen i Wagner-selskapets konkurranse i Göteborg våren 2013.

Fredrik Otterstad

FREDRIK OTTERSTAD, sang

Fredrik er Sølvguttenes kunstneriske og daglige leder fra 2008. Han har deltatt på 25 konserter i serien. Han sang tidligere i mannskoret Gli Scapoli og var en av vokalistene i popgruppen State. Han har også medvirket på utallige utgivelser både som sanger og musiker.

Etterpåstoff

Her er noen bilder fra forestillingen lørdag 17. september. Vi fikk hilse på Mozart som liten gutt i bleie og i sandkassen med de andre barna. Det var også dramatikk med en drage og en sint dronning, samt forelskelse med prins Tamino som lette etter prinsesse Tamina og den sjarmerende fuglefangeren Papageno som tilslutt fikk sin søte Papagena.

tryllefloyten-14tryllefloyten-15

tryllefloyten-16tryllefloyten-4tryllefloyten-1tryllefloyten-10tryllefloyten-7tryllefloyten-6tryllefloyten-19tryllefloyten-20

tryllefloyten-21tryllefloyten-22tryllefloyten-11tryllefloyten-12tryllefloyten-26