VESLEFRIKK MED FELA

piumozzo_veslefrikk

LØRDAG 6. FEBRUAR KL. 12 og 14

Veslefrikk skal få tre ønsker oppfylt. Hans første ønske er en fele som er slik at alt som har liv, må danse etter den. Hans andre ønske er en børse som er slik at den treffer alt han sikter etter. Hans tredje ønsker er at ingen kan nekte ham det første han ber om.

Vi får høre musikk av Johan Halvorsen, samt norsk folkemusikk med både springar, gangar og halling(kast!),

MEDVIRKENDE: Fra Øvrevoll Spelemannslag: Ragnar Heyerdahl, fiolin og hardingfele, Eilif Moe, gitar, Kjetil Sandum, kontrabass og Folkedansere fra Bondeungdomslagets barnelag og Bygdelagssamskipnadens barnelag

22260049

Ragnar Heyerdahl, fiolin

Ragnar er den musikeren som har deltatt på flest av våre konserter, tilsammen hele 34 konserter i Barnas Konserthusserie!! Siden 1989 har han vært å finne i 2. fiolingruppen i Oslo Filharmoniske Orkester. Han spiller også i ensemblet Sturm und Drang, som han dannet i 1993. Sturm und Drang spiller sigøynermusikk, klezmer(jødisk), tango, Django og folkemusikk fra Øst-Europa. De har gitt ut 5 CD´er og reiser på turneer og opptrer på festivaler. Ragnar virker også som komponist og skriver i en fri stil, der han forener folkemusikk, klassisk, improvisasjon nog moderne elementer. Ragnar har vært solist med flere orkestre i inn- og utland. Han har sin utdannelse fra Brüssel, Berlin og Budapest og debuterte i Universitetets Aula i 1980. De som har sett Ragnar i aksjon på våre konserter glemmer ikke hans spill, skuespill og humor!

Øvrevoll spelemannslag

Øvrevoll Spelemannslag med fra venstre: Eilif Moe, gitar, Kjetil Sandum, kontrabass, Rune Klakegg (ikke med på denne konserten) og Ragnar Heyerdahl

Dette er ikke et spelemannslag i vanlig forstand. Repertoaret er variert og mangfoldig. Foruten tradisjonstro galopp og gangar fremføres også irsk musikk, russiske drikkeviser, finsk tango og Bellman-klassikere. Mye galskap og komikk, men i profesjonelt samspill. ØSL spiller også til (gammal)dans, og kan skifte takt (gangart) til tango og swing.

ETTERPÅSTOFF

bilde

Barnelaget i Bygdelagssamskipnaden

1 kommentar til “VESLEFRIKK MED FELA

  1. Tilbaketråkk: Barnelaget i BLS » Veslefrikk med fela

Det er stengt for kommentarer.